Team van Qisolute

Het advocatenkantoor Qisolute bundelt de ervaring en kennis van meer dan dertig jaar advocatuur

De advocaten van Qisolute Advocaten zijn bij uitstek in staat om in alle vertrouwelijkheid de zakelijke communicatieprocessen te begeleiden. Dat kan om tactische redenen op de achtergrond of juist door het naar voren schuiven van een Qisolute advocaat als onderhandelaar. Dit advocatenkantoor heeft juristen pur sang, maar met actieve kennis van wat een communicatieproces succesvol maakt.

Advocaat & Mediator

Jan Floris Holsteijn

T:  071 – 516 48 88
M: 06 – 50 66 71 29
E: janfloris@qisolute.nl

“Holsteijn brengt de juridische en de intuïtieve kant in evenwicht. Dat is precies wat de advocatuur nodig heeft.”

Jarenlange praktijkervaring als specialist in arbeidsrecht en ondernemingsrecht heeft een onschatbare kennis gegeven over en inzicht verschaft in de manier waarop mensen in conflictsituaties communiceren en reageren.

Sinds twaalf jaar maakt Jan Floris bij zijn advisering ook gebruik van esoterisch en psychologisch gereedschap. Hij volgde in 2005 en 2006 een intensieve NLP-opleiding, diverse trainingen met conflict procesmodellen, in systemisch werken (familie opstellingen), enneagram en Roos van Leary.

Met behulp van al deze tools weet Jan Floris effectief oplossingen te bereiken. Uitgaand van het stereotype beeld van de nuchtere advocaat ligt het wellicht wat minder voor de hand, maar het is inmiddels onmisbaar gereedschap voor het komen tot een bevredigend resultaat in alle opzichten.

Sinds juli 2015 behandelt hij een reeks arbeidszaken waarin zijn kennis van het ingrijpende gewijzigde arbeidsrecht een rol speelt, bij ontslag op staande voet, ontslag zonder juridische geldende grond en reorganisaties.

Jan Floris is een excellent jurist die met zijn anders dan anders aanpak vastberaden en doeltreffend het beste voor de cliënt uit een zaak weet te halen.

Met de systemische benadering van samenwerkings- en conflictproblematiek werkt Jan Floris al sinds 2010; een welkome ingang om breder te kijken als advocaat, mediator en adviseur.

Aan de basis van die ontwikkeling ligt de NLP-opleiding, Practioner en NLP Master Coach bij Tim Koldijk in 2006. Het scherper lezen en herkennen van gedragspatronen volgde met de intensieve Eneagram opleiding bij Willem Jan van de Wetering in 2008.

Begin september 2021 is Jan Floris gecertificeerd na de éénjarige opleiding Systeem Dynamiek in Organisaties bij het Hellinger Instituut.

Ter informatie:

Jan Floris Holsteijn heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Senna Asbai

Juridisch Medewerkster

T:  071 – 516 48 88
E:  senna@qisolute.nl

Senna heeft twee jaar ervaring als juridisch medewerkster bij Qisolute Advocaten. Zij is sterk in juridische analyse en werkt in de lopende zaken samen met Jan Floris Holsteijn. Haar uitdaging: het vinden van de best mogelijke oplossing voor onze cliënten. Zij heeft de communicatie met de cliënten over het completeren van de informatie die essentieel is voor de zaak en stelt concepten op voor processtukken, (arbeids-)contracten en vaststellingsovereenkomsten (‘vso’).

Juni 2021: de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden afgerond. In september is zij gestart met de master Arbeidsrecht aan de Universiteit Leiden.

Pleun Gebel

Juridisch Medewerkster

T:  071 – 516 48 88
E:  pleun@qisolute.nl

Pleun is sinds juni 2022 werkzaam bij Qisolute Advocaten in de functie van juridisch medewerker. Zij zal in september 2022 starten aan het tweede jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden.  

Bastiaan Meijer is sinds 2012 werkzaam bij Qisolute Advocaten. Eerst als juridisch medewerker en sinds 1 september 2014 als advocaat. Hij heeft aan de Universiteit van Amsterdam de master arbeidsrecht en de master privaatrecht afgerond.

Rechtsgebieden: arbeidsrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht.

Bastiaan combineert een tomeloze inzet met een feilloos geheugen en is pas tevreden als hij uw dossier van voor naar achteren uit zijn hoofd kent. Uw belang moet tot in detail helder zijn. Zijn kick is dan te achterhalen hoe de vork juridisch in de steel zit. Uiteindelijk doel: het oplossen van uw probleem.

In zijn vrije tijd is Bastiaan vrijwilliger bij Stichting Beter Buren.