Ontslag

Ontslag zonder conflict

Qisolute is specialist bij ontslag: snel en goed uit elkaar gaan zonder langdurige ontslagtrajecten.

Wanneer u iemand wilt of moet ontslaan dan bent u niet uit op een conflict met slaande deuren, schade aan uw bedrijfsvoering of slecht nieuws naar buiten toe. Het is onze expertise om voor u zo snel mogelijk de beste regeling te treffen. Wij adviseren welke stappen u moet nemen om niet maandenlang met een demotiverende situatie te zitten. Zo worden de doorlooptijd en het financiële risico geminimaliseerd.

Tegenzin om ontslag te verlenen

Ondernemers zijn optimisten die vooruit willen. Werknemers motiveren met positieve feedback is makkelijker en productiever dan waarschuwen. Frustratie en ergernis worden lang opgekropt tot de bom barst. Vaak is de situatie dan dat werkgever en werknemer niet meer verder kunnen terwijl er geen dossier ligt voor ontslag. Ook als er wel een goed dossier ligt kost procederen geld, tijd en veel negatieve energie.

Qisolute weet een conflict meestal zo te begeleiden, dat de zaak snel duidelijk wordt en de werknemer zich – ondanks de tegenslag – toch redelijk of goed behandeld weet. Zo worden langdurige ontslagtrajecten voorkomen en kunt u verder met ondernemen.

Plan jouw gratis adviesgesprek in

Laat uw e-mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.