Ondernemingsrecht

Juridisch advies bij het starten van een onderneming?

Bij het starten van een onderneming ziet men vaak de bomen door het bos niet meer. Qisolute Advocaten kan uw zorgen uit handen nemen door u te adviseren over alle stappen die noodzakelijk zijn bij de start van een onderneming. 

Qisolute Advocaten; begeleiding en advies voor een vliegende start

Wij helpen startende ondernemers op weg. Onder andere met advies over de te kiezen rechtsvorm, het opstellen van algemene voorwaarden en met het opstellen van (arbeids-)contracten en andere juridische aangelegenheden die op je pad komen. Zo kan jij je focussen op waar het voor jou echt om draait zonder het risico te lopen dat je bedrijf door onvoorziene juridische obstakels niet van de grond komt. 

Van ons krijg je een eerlijk advies over je mogelijkheden zodat je weet waar je staat, wat je moet doen en wat je beter kan laten. Dat doen wij met onze anders dan anders aanpak; wij kennen de wet en de wetmatigheden van communicatie in onderhandelingen en brengen de juridische kant met het menselijke en intuïtieve in evenwicht. Natuurlijk doen wij dat zonder verlies van juridische scherpte en doeltreffendheid. 

Je verdient onze kosten vrijwel altijd terug met het door ons behaalde resultaat. 

Plan jouw gratis adviesgesprek in

Laat uw e-mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.