Ondernemingsrecht

“Key to Solutions” abonnement: sleutel tot gerust ondernemerschap

In onze praktijk merken wij steeds vaker dat ondernemers te lang doorlopen met een knagend probleem. Zij vinden dan de stap naar een advocaat prematuur en ongewild kost het probleem steeds meer energie. Om de drempel naar ons advies te verlagen, zodat u sneller de telefoon pakt en eerder bevrijd bent van uw zorgen, hebben wij een abonnementsvorm in het leven geroepen. Ons abonnement “Key to Solutions” biedt u hands on advies. Op tijd en voor een vast laag tarief.

Abonnement

Voor een vast bedrag per kwartaal geven wij antwoorden op dagelijkse juridische vragen. Wij overleggen met u en geven een eerste advies in nieuwe kwesties die meer aandacht vragen.

Als vaste relatie krijgt u, als u kiest voor dit abonnement, drie uur juridisch advies van ons. Een “rechtsbijstandverzekering” maar dan met advies van goede advocaten. Daarnaast krijgt u als abonnee, wanneer u in een kwartaal meer dan drie uur advies nodig heeft, de garantie dat ons gemiddeld uurtarief daarbij niet boven € 180, — (exclusief btw) komt, ook wanneer inzet van seniorpartners wenselijk is. 
Goed, tijdig gebruik van onze expertise en sneller even contact met ons opnemen, maken dat problemen in een eerder stadium worden gesignaleerd en zo effectief en op tijd aangepakt worden.

Uw organisatie en u als ondernemer bent zo financieel beter uit. Wij sturen tijdig bij, conflicten escaleren in de meeste gevallen niet of veel minder, uw kosten zijn lager en onze voldoening is groter. Voorkomen is namelijk ook leuker dan genezen. De risico’s van uw bedrijfsvoering worden met het “Key to Solutions” abonnement sterk beperkt. Minder kosten en minder zorgen. Ook dat is sociaal duurzaam ondernemen.

Plan jouw gratis adviesgesprek in

Laat uw e-mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.