Ondernemingsrecht

Verkoop van uw onderneming?

Qisolute staat u bij met het realiseren van een optimale deal. De verkoop van uw onderneming is een gecompliceerde aangelegenheid: 

  • Tegen welke prijs verkoopt u? 
  • Hoe wordt de transactie vormgegeven? 
  • Wat moet er in het overnamecontract staan?

De advocaten van Qisolute overzien de feitelijke gevolgen van keuzes en maken deze inzichtelijk. In onderhandelingen staat Qisolute voor het creëren van een goede sfeer waarbij uw standpunten communicatief sterk worden verdedigd. Qisolute begeleidt u en helpt u met het bereiken van een optimale deal.

Verkoop onderneming

De meeste ondernemers verkopen maar één keer in hun leven een onderneming. Daartegenover staat vaak een goed voorbereide koper, meestal een grotere onderneming die vaker met het bijltje gehakt heeft. Onderhandelingen zijn intensief en nemen meestal veel tijd in beslag. De kopende partij zal een onderneming tegen een zo laag mogelijke prijs over willen nemen en kritische opmerkingen maken over allerlei aspecten van de onderneming. 

Als buitenstaander kan Qisolute die kritiek objectief beoordelen en uw standpunt helder naar voren brengen. 

De juridische constructie waarmee de verkoop vorm krijgt is van groot belang. Voorkom vervelende verassingen achteraf. U staat bij verkoop van uw onderneming veel sterker met goed ondernemingsrechtelijk advies.

Ruime ervaring met overnames en fusies van ondernemingen

Jan Floris Holsteijn heeft zich bij het internationale Baker McKenzie bekwaamd in het overnamewerk en heeft zich daarbij (en dat is van essentieel belang) het Amerikaanse contract Engels eigen gemaakt. Hij is sindsdien altijd herstructureringen en overnames blijven doen en heeft talloze verkopende en kopende ondernemers begeleid bij overnames en fusies.

Plan jouw gratis adviesgesprek in

Laat uw e-mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.