Bericht succesvol verstuurd

Bedankt voor uw bericht

We hebben uw verzoek in goede orde ontvangen. Een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen naar aanleiding van uw verzoek.

Met vriendelijke groet,
Team Qisolute

Qisolute ontzorgt effectief: Uw advocaat uit Leiden en omstreken

De anders-dan-anders aanpak van Qisolute: door uw advocaat in Leiden en omstreken voelt zich werkelijk gesteund en het resultaat is beter.  Wij brengen de juridische kant met het menselijke en intuïtieve in evenwicht. Zonder verlies van juridische scherpte en doeltreffendheid. Dat is dringend nodig in de advocatuur.

Veel advocaten hebben alleen oog voor de juridische kant van het verhaal. Helaas werkt die juridische bril vaak polariserend waardoor problemen in stand worden gehouden. Wij begeleiden particulieren, werkgevers, werknemers, ondernemers, ondernemingsraden, onderwijs instanties en overheden. Advocatenkantoor Qisolute (spreek uit Kisoluut), gevestigd in Leiden, kijkt breder; wij kennen de wet, maar ook de wetmatigheden van communicatie in onderhandelingen en conflicten. Bij onze advisering maken wij naast onze juridische expertise gebruik van esoterisch en psychologisch gereedschap.

Uitgaand van het stereotype beeld van de nuchtere advocaat wellicht wat minder voor de hand liggend, maar deze onorthodoxe methode helpt bij het komen tot een resultaat, dat in alle opzichten bevredigend is.

Met onze ervaring in mediation wordt snel duidelijk of uw wederpartij of gesprekspartner respect heeft voor uw belangen. Zo ja, dan wordt er stevig maar constructief over een oplossing onderhandeld. Zo nee, dan zetten wij onze ruime proceservaring in om uw belangen zeker te stellen. Wij procederen dan om datgene waar het echt om gaat.

Onze coaching maakt dat u sterk staat, niet alleen juridisch maar ook persoonlijk. Van ons krijgt u een eerlijk advies over uw mogelijkheden. Onze werkwijze maakt niet-effectieve gedragspatronen zichtbaar en brengt rust en rede in de communicatie. Belangrijk, want goed omgaan met een conflict heeft op zichzelf al een helende werking.

Voordat er sprake is van een ‘conflict’ is er doorgaans sprake van een herkenbare vóórfase. Er is een verschil van mening, een verschil van inzicht, er is irritatie en emoties gaan een steeds grotere rol spelen, waardoor de rationaliteit terrein moet prijsgeven. Maar er wordt nog gesproken met elkaar, de stellingen zijn nog niet betrokken en met neutraal empathische sturing kan een conflict in deze fase nog worden voorkomen. Door de situatie op zo’n moment in de hand te nemen (en de betrokkenen misschien bij de hand) kan worden voorkomen dat de situatie formaliseert, slepend en kostbaar wordt. Conflictregie is een proactieve benadering, waarmee in vriendelijkheid, met begrip en door te communiceren, gewerkt kan worden aan een oplossing.

Kortom; wij werken met ons hoofd én met ons hart; dat geeft ons meer voldoening en u een sterkere oplossing, dus minder stress en een betere nachtrust. U voelt zich werkelijk gesteund en het resultaat is vaak ruim boven verwachting.

En ja, die anders-dan-anders aanpak werkt!