Werken bij Qisolute, open sollicitatie

Sollicitatie

Werken bij Qisolute

Open sollicitaties

Kan jij verder kijken dan alleen het juridische probleem? En krijg je energie van werken met je hoofd én je hart? Wij maken graag kennis met professionele ‘mensenmensen’ die ons team komen verrijken.

Het spreekt voor zich dat je een excellent jurist bent die vastberaden en doeltreffend het beste voor de cliënt uit een zaak weet te halen. En om dat te kunnen bereiken weet jij ook wat het beste voor die ene cliënt is; dat het vaak niet alleen gaat om het halen van juridisch gelijk.

Jij beschikt over de juiste tools om door te dringen tot de werkelijke kern van het probleem. Met je hoofd én je hart kom je samen met het team waar je in werkt tot het in alle opzichten allerbeste resultaat.

Interesse? Kom dan een keer langs tijdens de lunch en eet mee zodat je de sfeer van ons kantoor kan proeven en we kunnen kijken of er ook buiten ons vak raakvlakken zijn die maken dat we elkaar kunnen aanvullen. Laat je ons liever met jou kennismaken op een wat minder directe manier? Stuur dan je sollicitatie naar info@qisolute.nl.

Jan Floris Holsteijn

Jan Floris Holsteijn

Advocaat & Mediator

Janfloris@qisolute.nl

06 - 50 66 71 29

Bastiaan Meijer

Bastiaan Meijer

Advocaat

Bastiaan@qisolute.nl

06 - 17 33 55 15

Simone Bos

Simone Bos

Juridisch medewerkster

Simone@qisolute.nl

Eline van Starkenburg

Eline van Starkenburg

Juridisch medewerkster

Eline@qisolute.nl

 

Telefoonnummer kantoor: 071-516 48 88

Algemeen e-mailadres: info@qisolute.nl