Vaststellingsovereenkomst? Wij beoordelen deze voor u

Vaststellingsovereenkomst

Heeft uw werkgever een vaststellingovereenkomst voorgelegd gericht op beëindiging van uw dienstverband?

Na het ondertekenen van de vaststellingsovereenkomst zit u er bijna altijd aan vast. Teken daarom niets voordat een jurist heeft beoordeeld of uw werkgever (voldoende) rekening houdt met uw belangen.

Vaststellingsovereenkomst laten beoordelen?

U kunt de voorgelegde vaststellingsovereenkomst insturen naar info@qisolute.nl, of uploaden via onderstaand formulier. Voor een eerste arbeidsrechtelijke beoordeling van de vaststellingsovereenkomst met telefonisch overleg kunt u bij Qisolute Advocaten terecht voor een vast bedrag van € 175,– inclusief BTW indien dit bedrag (direct of indirect) voor uw rekening komt, of het bedrag aan juridische kosten dat werkgever bereid is te vergoeden.

Upload hier uw vaststellingsovereenkomst

  Formele en inhoudelijke beoordeling vaststellingsovereenkomst

  De advocaten van Qisolute beoordelen of uw werkgever u een eerlijke regeling heeft aangeboden. Is dit niet zo dan kunnen we, in overleg met u, onderhandelen met uw werkgever over een verbeterde vaststellingsovereenkomst. Dat kan gaan over een hogere ontslagvergoeding of een eerdere of latere datum van uitdiensttreding, het vervallen van een concurrentiebeding, vrijstelling van werk, een positieve referentie, betaling van achterstallig loon en bonus etc. U kunt ook inzetten op behoud van uw baan, wanneer dat realistisch is, of inzetten op vertraging wanneer de feiten onduidelijk zijn of simpelweg om langer uw salaris te behouden.

  Punt van onderhandeling zijn ook altijd de juridische kosten. In de meeste zaken waarbij in onderhandeling een oplossing wordt bereikt draagt de werkgever deze kosten geheel of voor een groot deel.

  Wij beoordelen ten slotte uiteraard of de vaststellingsovereenkomst voldoet aan de formele vereisten zodat uw recht op WW wordt veiliggesteld.

  Vaststellingsovereenkomst laten beoordelen door advocaat of rechtsbijstandsverzekeraar?

  In de praktijk zien wij vaak dat juristen van rechtsbijstandsverzekeraars akkoord gaan met slechte beëindigingsvoorstellen van werkgevers om een zaak snel af te ronden. U heeft voor die rechtsbijstand al premie betaald en tijd besteed aan uw zaak is voor hen een kostenpost. De rechtsbijstandsverzekeraar heeft belang de zaak tegen minimale kosten snel op te lossen, in plaats van zo goed mogelijk voor u. Voor ons is dat niet zo; wij staan voor uw belang en zorgen ervoor dat u de best mogelijke, rechtvaardige uitkomst krijgt.
  Ook kunt u bij ons altijd terecht voor een second opinion indien u twijfelt of uw rechtsbijstandsverzekeraar het wel goed aanpakt. In arbeidszaken streven wij er altijd naar dat onze kosten gedekt worden door de werkgever.

  Een eerste half uur telefonisch overleg is kosteloos. Heeft u vragen over een vaststellingsovereenkomst, bel Qisolute Advocaten.

  Jan Floris Holsteijn

  Jan Floris Holsteijn

  Advocaat & Mediator

  Janfloris@qisolute.nl

  06 - 50 66 71 29

  Bastiaan Meijer

  Bastiaan Meijer

  Advocaat

  Bastiaan@qisolute.nl

  06 - 17 33 55 15

  Senna Asbai

  Senna Asbai

  Juridisch medewerkster

  Senna@qisolute.nl
  Juliet van Dijk

  Juliet van Dijk

  Juridisch medewerkster

  Juliet@qisolute.nl

   

  Telefoonnummer kantoor: 071-516 48 88

  Algemeen e-mailadres: info@qisolute.nl