Een vliegende start voor ondernemers!

Een vliegende start voor ondernemers!

Op 14 maart zijn wij aanwezig op de startersdag Leidse regio (klik hier voor meer informatie). Ook daar helpen wij startende ondernemers graag op weg.

Met te veel tegenwind kom je per slot van rekening niet goed van de grond. Wij geven eerlijk advies over de mogelijkheden zodat starters weten waar ze staan, wat ze moeten doen en wat ze beter kunnen laten.

Wij geven onder andere advies over te kiezen rechtsvorm, algemene voorwaarden en met het opstellen van (arbeids-)contracten en andere juridische aangelegenheden die op je pad komen.

Zo kan de startend ondernemer focussen op waar het voor jou echt om draait zonder het risico te lopen dat je bedrijf door onvoorziene juridische obstakels niet van de grond komt.

Seminar Algemene Voorwaarden

Tijdens het starters event geven Jan Floris Holsteijn en Simone Bos een seminar over algemene voorwaarden. Zij besteden dan aandacht aan belangrijke clausules en geven tips hoe algemene voorwaarden juridisch goed te gebruiken.

Vaak wordt gebruik gemaakt van op het internet gevonden model-voorwaarden. Die zijn echter bijna nooit geschikt om te gebruiken. Het is belangrijk te zorgen voorgoed opgestelde, leesbare algemene voorwaarden die aansluiten bij de manier van communiceren van het bedrijf en bij dat wat aan klanten wordt aangeboden. Vervolgens is alleen het opstellen van goede voorwaarden niet voldoende. Ze moeten vervolgens ook op de juiste manier worden gebruikt. Dat bespaart een hoop ellende!

Een aantal jaren gelden is onderzoek gedaan naar de schade die ondernemers leiden als gevolg van (verkeerd gebruik van) onjuiste algemene voorwaarden. Die schade werd destijds geschat op € 59 miljoen!

Aanmelden Startersdag

Ben jij startende ondernemer? Meldt je dan hier aan voor de startersdag (deelname is gratis) of kom langs bij ons op kantoor. Een eerste overleg nemen wij voor onze rekening, met koffie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *