Qisolute biedt duidelijkheid en rust in de onzekere tijden van het coronavirus

Qisolute biedt duidelijkheid en rust in de onzekere tijden van het coronavirus

Moet het loon doorbetaald worden als werknemer wegens sluiting van de scholen kinderen op moet vangen? Wanneer kan werkgever een werknemer verplichten naar het werk te komen? Moet werkgever zorgdragen voor een laptop als werknemers anders niet thuis kunnen werken?

De advocaten van Qisolute adviseren nu werkgevers en werknemers over deze en tientallen andere vragen. Onze missie: uw zorgen wegnemen in deze onzekere tijd. Dilemma’s: hoe los je het op wanneer of de werkgever of de werknemer met schade dreigt te blijven zitten. Wat kan je redelijkerwijs van je werkgever verwachten? Wat mag je als werkgever van je mensen vragen? Professioneel afwegen en juridisch juist helpen beslissen is ons vak, maak van onze expertise gebruik!

Telefonisch advies, meer overzicht binnen één kwartier
Aan een van onze advocaten legt u uw situatie kort uit, u krijgt dan meteen overzicht en ons eerste juridisch advies, kosteloos. Vul het formulier in en wij bellen u binnen één werkdag op in het door u gewenste dagdeel. Wilt u naar aanleiding daarvan dat een advocaat u verder helpt of adviseert dan maken wij een afspraak met een duidelijke begroting van de kosten, voor zover die niet op een andere partij kunnen worden verhaald.

U zult zien, met het advies van een ervaren advocaat voelt u zich gesteund, u krijgt een duidelijk beeld van het probleem en van wat wij financieel voor u kunnen bereiken. Dat geeft meteen rust. Wij weten of we meteen actie moeten ondernemen of dat het nog even kan wachten en weten de weg in zaken waar u misschien van wakker ligt.

Vul uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op, of bel direct naar 071-5164888 of 06 17335515!