Heeft u een juridisch probleem en komt u er niet uit?

Particulier? Wij helpen u

Particulier? Wij staan u graag bij!

Zowel met juridisch advies als als coach.

Vul voor een gratis halfuur advies dit formulier in of bel ons op: 071-5164888

Op u komt het aan om een probleem op te lossen. Goed advies daarbij beperkt de stress, beperkt de schade of verbetert de opbrengst.

Natuurlijk kennen wij de juridische aspecten van arbeidszaken, huurgeschillen, ontvlechtingen van maatschappen, familiebedrijven, aansprakelijkheidsstellingen, het starten van een onderneming en burenrecht.

Wat wij toevoegen is dat wij rekening houden met de psychologie. Hoe staan de betrokkenen in dit conflict? Waarom is het niet in gewoon overleg opgelost? Wij begeleiden u zodat u de zekerheid hebt dat u het goed aanpakt, dat u niets over het hoofd ziet, dat u zichzelf niet tekort doet en niet om de verkeerde redenen akkoord gaat.

Kortom, juridische en psychologische begeleiding met een sterke focus op waar het werkelijk om draait. Onze aanpak is altijd gericht op een efficiënte “out of court settlement’. Harde maatregelen nemen we alleen als uw wederpartij geen oog blijkt te hebben voor uw reële belangen. In de overgrote meerderheid van de gevallen lossen we het op zonder dat een procedure nodig is.

Rechtsbijstandverzekering

Let op: in recente Europese rechtspraak is bepaald dat u in een juridische procedure (rechter, UWV, bezwaar tegen overheidsbesluit) altijd zelf een advocaat mag kiezen. De rechtsbijstandsverzekeraar draagt verplicht de (redelijke) kosten. Rechtsbijstandsverzekeringen beloven vaak meer dan zij doen. In veel gevallen reageren ze niet adequaat en vooral te laat en niet fel genoeg om uw positie goed te dienen. Uren besteden aan uw zaak betekent voor partijen als DAS, ARAG, Achmea, Nationale Nederlanden en Interpolis een kostenpost.

Voor ons is dat niet zo; wij staan voor uw belang en zorgen ervoor dat u de best mogelijke, rechtvaardige uitkomst krijgt. Het resultaat bij ontslag is bijvoorbeeld aantoonbaar hoger of veel hoger dan de routinematig aangeboden transitievergoeding.

Een second opinion is bij advies van een rechtsbijstandsverzekering altijd aan te raden. Die geven wij graag als u twijfelt over de behandeling van uw zaak of als u twijfelt over het advies om een aanbod te accepteren. Een eerste half uur telefonisch overleg is kosteloos.

Heeft u vragen? Neem contact op met Qisolute:

Jan Floris Holsteijn

Jan Floris Holsteijn

Advocaat & Mediator

Janfloris@qisolute.nl

06 - 50 66 71 29

Bastiaan Meijer

Bastiaan Meijer

Advocaat

Bastiaan@qisolute.nl

06 - 17 33 55 15

Senna Asbai

Senna Asbai

Juridisch medewerkster

Senna@qisolute.nl

Juliet van Dijk

Juliet van Dijk

Juridisch medewerkster

Juliet@qisolute.nl

 

Telefoonnummer kantoor: 071-516 48 88

Algemeen e-mailadres: info@qisolute.nl