Bij dreigend ontslag staat u sterker met ons advies

Ontslag

Bij dreigend ontslag staat u sterker met ons advies

Vul voor een gratis halfuur advies dit formulier in of bel ons op: 071-5164888

Wordt u geconfronteerd met ontslag? Of dreigt er ontslag? Zo’n situatie heeft een enorme impact op uw leven. De advocaten van Qisolute zetten alles op alles om uw belang veilig te stellen. Wanneer u een aankondiging van een reorganisatie of een individueel ontslag krijgt, staat u er sterker in als u zich tijdig door ons laat adviseren. U kunt uw baan met goed advies soms behouden of u behoudt uw inkomen langer. In geval van beëindiging staat u sterker in een onderhandeling over een passende ontslagvergoeding.

Juridisch advies inwinnen is cruciaal bij ontslag

U bent wellicht terughoudend om een advocaat in te schakelen “om de zaak niet te laten escaleren”. Bedenk daarbij wel dat uw werkgever al lang professioneel juridisch advies heeft ingewonnen voordat hij over ontslag begint. U staat dus alleen tegenover een goed voorbereide partij die mogelijk vaker met het bijltje gehakt heeft. U staat daarin veel sterker met ons arbeidsrechtelijke advies. De werkgever of afdeling personeelszaken zegt vaak “dit hoeft niet met advocaten”. Dat is makkelijk gezegd want de krachtsverhouding bij ontslag is en blijft dan uit balans. Die balans kunt u herstellen als u een goede advocaat inschakelt.

De advocaten van Qisolute  begeleiden u persoonlijk en goed. In een zo onzekere gang van zaken als een ontslagprocedure hebt u met onze hulp weer veel in te brengen. Stelt uw werkgever zich redelijk op dan werken wij ook snel toe naar een oplossing zonder procedures. Is de sfeer al slecht dan weten wij dat vaak met oplossingsgerichte en goed doordachte communicatie op te lossen.

Schakelt u bij ontslag een advocaat of rechtsbijstandverzekering in?

In de meeste ontslagzaken wordt in onderhandelingen een oplossing bereikt. Met onze begeleiding  is het resultaat significant beter dan wanneer u dat doet met een jurist van een rechtsbijstandsverzekering die probeert de zaak tegen minimale kosten snel op te lossen, in plaats van zo goed mogelijk voor u. Als de zaak wordt geschikt draagt de werkgever meestal de kosten van uw advocaat geheel of voor een groot deel. Indien en voor zover u de kosten toch zelf moet dragen, matigen wij onze rekening met 21% omdat u de BTW niet kunt aftrekken. Een eerste half uur telefonisch overleg is kosteloos.

Heeft u vragen over ontslag, bel Qisolute

Jan Floris Holsteijn

Jan Floris Holsteijn

Advocaat & Mediator

Janfloris@qisolute.nl

06 - 50 66 71 29

Bastiaan Meijer

Bastiaan Meijer

Advocaat

Bastiaan@qisolute.nl

06 - 17 33 55 15

Senna Asbai

Senna Asbai

Juridisch medewerkster

Senna@qisolute.nl
Juliet van Dijk

Juliet van Dijk

Juridisch medewerkster

Juliet@qisolute.nl

 

Telefoonnummer kantoor: 071-516 48 88

Algemeen e-mailadres: info@qisolute.nl