Jan Floris Holsteijn helpt u tot een oplossing te komen

 

Jan Floris Holsteijn

 

Contact

T:  071 – 516 48 88
M: 06 – 50 66 71 29
E: Janfloris@qisolute.nl

Jan Floris Holsteijn heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Jan Floris Holsteijn

“Holsteijn brengt de juridische en de intuïtieve kant in evenwicht. Dat is precies wat de advocatuur nodig heeft.”

Jarenlange praktijk ervaring als specialist in arbeidsrecht en ondernemingsrecht heeft een onschatbare kennis gegeven over  en inzicht verschaft in de manier waarop mensen in conflict situaties communiceren en reageren.

Sinds 12 jaar maakt Jan Floris bij zijn advisering ook gebruik van esoterisch en psychologisch gereedschap. Hij volgde in 2005 en 2006 een intensieve NLP opleiding , diverse trainingen met conflict procesmodellen, in systemisch werken (familie opstellingen), enneagram en Roos van Leary.

Met behulp van al deze tools weet Jan Floris  effectief oplossingen te bereiken. Uitgaand van het stereotype beeld van de nuchtere advocaat ligt het wellicht wat minder voor de hand, maar het is inmiddels onmisbaar gereedschap voor het komen tot een bevredigend resultaat in alle opzichten.

Sinds juli 2015 behandelt hij een reeks arbeidszaken waarin zijn kennis van het ingrijpende gewijzigde arbeidsrecht een rol speelt, bij ontslag op staande voet, ontslag zonder juridische geldende grond en reorganisaties.

Jan Floris is een excellent jurist die met zijn anders dan anders aanpak vastberaden en doeltreffend het beste voor de cliënt uit een zaak weet te halen.

Met de systemische benadering van samenwerkings- en conflictproblematiek werkt Jan Floris al sinds 2010; een welkome ingang om breder te kijken als advocaat, mediator en adviseur.

Aan de basis van die ontwikkeling ligt de NLP opleiding, Practioner en NLP Master Coach bij Tim Koldijk in 2006. Het scherper lezen en herkennen van gedragspatronen volgde met de intensieve Eneagram opleiding bij Willem Jan van de Wetering in 2008.

Begin september 2021 is Jan Floris gecertificeerd na de éénjarige opleiding Systeem Dynamiek in Organisaties bij het Hellinger Instituut.