Blogartikel

Vacature juridisch medewerker

Vacature juridisch medewerker

Wil je graag ervaring opdoen bij een klein advocatenkantoor in Leiden gespecialiseerd in arbeids- en ondernemingsrecht? Dan ben je welkom om te solliciteren! Qisolute Advocaten is op zoek naar een tweedejaars rechtenstudent (m/v) voor de maanden november en december 2021 (met kans op verlenging)!

De rechtenstudie moet je makkelijk afgaan zodat je daarnaast voldoende tijd hebt voor deze baan. Je hebt bij ons korte lijnen met de advocaten, krijgt goede begeleiding en veel verantwoordelijkheid met geleidelijk toenemend contact met onze cliënten.

Profiel waar wij naar zoeken: goede studieresultaten; communicatief sterk; flexibel; beschikbaar gemiddeld 20 uur per week; initiatiefrijk. Pas je in dat profiel en kan je snel als juridisch en administratief medewerker in de dagelijkse praktijk meedraaien, treed dan in de voetsporen van de voorgangers in deze functie. Die zijn inmiddels onder meer rechter in Haarlem, hoofd juridische zaken in een internationale onderneming en stafjurist bij Deloitte.

Ben jij de juiste kandidaat? Stuur een e-mail met cv en motivatie naar: senna@qisolute.nl.

Meer weten? Bel dan: 071-5164888 en vraag naar Senna of Juliet.