Het vaste advocatenkantoor van bedrijven en instellingen

Advocatenkantoor

Qisolute, het vaste advocatenkantoor voor diverse bedrijven en instellingen

Qisolute is het vaste advocatenkantoor van een reeks bedrijven en instellingen tot rond 300 werknemers. Primair in rechtstreeks overleg met HR/personeelszaken en bij reorganisaties of zwaardere zaken in overleg met de directie.

Bij kleinere organisaties adviseren wij de ondernemer rechtstreeks over arbeidscontracten, reorganisaties, ontslagen, arbeidsongeschiktheid en misdragingen op het werk.

Zo hebben wij bijvoorbeeld in negen jaar samenwerking met een Nederlandse dochter van een Amerikaanse multinational  de ontslagen die zich voordeden altijd in overleg geregeld tegen opvallend lage kosten. Integer personeelsbeleid met ons advies en overleg over inhoud én communicatie maakt dat er geen rechter aan te pas hoeft te komen. Reorganisaties worden voorbereid in overleg met de OR, transparant en zakelijk, met het oog op een hoge acceptatie en een korte doorlooptijd.

Wij kunnen u helpen bij;

Arbeidscontracten voor bepaalde tijd, onbepaalde tijd, verlenging van contracten, advies wanneer tijdelijke werknemers een vast contract (moeten) krijgen, wanneer opschorten van het loon bij ziekte mogelijk is , de ontslagroutes sinds 1 juli 2015 onder de wet werk en zekerheid, collectief ontslag, procedures bij het UWV of de kantonrechter, berekenen van ontslagvergoeding of transitievergoeding, vertrek met wederzijds goedvinden, beëindigingsovereenkomst, bedenktijd werknemer van 14 dagen, opzegtermijnen, advies over toepassing van de ziektewet.

Heeft u arbeidsrechtelijke vragen, bel Qisolute.

Jan Floris Holsteijn

Jan Floris Holsteijn

Advocaat & Mediator

Janfloris@qisolute.nl

06 - 50 66 71 29

Bastiaan Meijer

Bastiaan Meijer

Advocaat

Bastiaan@qisolute.nl

06 - 17 33 55 15

Senna Asbai

Senna Asbai

Juridisch medewerkster

Senna@qisolute.nl

Juliet van Dijk

Juliet van Dijk

Juridisch medewerkster

Juliet@qisolute.nl

 

Telefoonnummer kantoor: 071-516 48 88

Algemeen e-mailadres: info@qisolute.nl