Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

Vaststellingsovereenkomst

Ik krijg een vaststellingsovereenkomst (vso) voorgelegd. Covid19 lijkt alles te beheersen, maar het arbeidsrecht is niet veranderd. De werkgever moet ook nu een juridisch geldige grond hebben. Dat het nu even heel erg moeilijk is economisch is nog geen goede grond.

 

Werkgevers hebben de verantwoordelijkheid de mensen in dienst te houden, zo nodig NOW (loonsubsidie) aan te vragen en als dat niet gaat vso’s aan te bieden. Werknemers hebben voor zichzelf, zeker nu, de verantwoordelijkheid hun baan vast te houden. Teken nu niet zonder advies een vso. Wij garanderen dat u met ons advies financieel beter af bent, u betaalt ons nooit meer dan wat ons advies oplevert. Dus eerst arbeidsrechtelijk advies, dan eventueel een vaststellingsovereenkomst tekenen.

Qisolute Advocaten

In het arbeidsrecht staat de verhouding tussen werkgever en werknemer centraal. Het is belangrijk dat deze verhouding goed is. De mens brengt immers gewoonlijk een groot deel van zijn leven door op de werkvloer.

 

Heeft u een arbeidsrechtelijk geschil en wilt u daarover advies inwinnen? Dan bent u bij Qisolute Advocaten aan het juiste adres. Wij adviseren werkgevers en werknemers reeds velen jaren.

 

Onze aanpak is gericht op het in evenwicht brengen van de juridische kant met de menselijke en intuïtieve kant. Wij zijn van mening dat dit dringend nodig is in de advocatuur, en met name in het arbeidsrecht.

Contact

Vul voor een gratis halfuur advies dit formulier in of bel ons op: 071-5164888.

Rechtbijstandsverzekering

Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Wij bieden wél deskundigheid, echte steun en aanzienlijk hogere vergoedingen bij ontslag.

 

Jan Floris Holsteijn

Jan Floris Holsteijn

Advocaat & Mediator

E: Janfloris@qisolute.nl

M: 06 – 50 66 71 29

Bastiaan Meijer

Bastiaan Meijer

Advocaat

E: Bastiaan@qisolute.nl

M: 06 – 17 33 55 15

Senna Asbai

Senna Asbai

Juridisch medewerkster

E: Senna@qisolute.nl

Juliet van Dijk

Juliet van Dijk

Juridisch medewerkster

E: Juliet@qisolute.nl