Advocaat voor overheidsinstanties in ambtenarenrecht

Overheidsinstanties

Qisolute Advocaten adviseur van overheidsinstanties en onderwijsinstellingen.

Wij zijn de ideale partner van overheidsinstanties en onderwijsinstellingen voor overleg. Zowel bij dagelijkse aangelegenheden als bij acute problemen. Niet alleen door onze ervaring in het ambtenarenrecht maar ook door onze aanpak. Inzicht in hoe conflicten werken en in hoe mensen onder druk reageren zetten wij in naast onze specialistische juridische kennis. Met die anders dan anders aanpak onderscheiden wij ons. De Nederlandse universiteiten staan bekend om hun gedegen opleiding tot jurist. Met een gerust hart kunt u dan ook aannemen dat de meeste advocaten hun vak goed verstaan. Wij vinden dat echter niet genoeg; de juridische bril werkt polariserend en geeft om die reden niet het optimale resultaat. Wij kijken breder; kennen de wet, maar ook de wetmatigheden van communicatie in onderhandelingen en conflicten. Wij maken niet-effectieve gedragspatronen zichtbaar en brengen rust en rede in de communicatie en daarmee in uw organisatie. Bij onze advisering maken wij gebruik van al ons gereedschap, gecombineerd met onze bestuurlijke, juridische en coachende ervaring. Of het nu gaat om conflicten, problemen met werknemers, medezeggenschapskwesties of overleg met andere instanties; met ons staat u sterker.  Zowel in- als buiten rechte. Zowel op de voorgrond tredend als op de achtergrond adviserend.

Goed advies op het juiste moment met ons sparringabonnement voor overheidsinstanties en onderwijsinstellingen.

U kunt ons inschakelen op ad-hoc basis maar ook kiezen voor een op maat gesneden abonnement. Wij begeleiden met veel succes geschillen voor overheidsinstanties en onderwijsinstellingen, die ondervinden dat onze aanpak werkt. Met name de mogelijkheid om tegen een op voorhand afgesproken fixed fee vaker telefonisch advies in te winnen werpt goede vruchten af. Door tijdig aan de bel te trekken wordt voorkomen dat problemen onnodig escaleren. Ook hier geldt namelijk dat voorkomen beter dan genezen is.

Is sprake van een conflict dan nemen wij de regie over, zodat u zich kan focussen op waar het voor u echt om gaat!

De stap naar een advocaat wordt vaak te laat gezet waardoor problemen blijven knagen en steeds groter worden. En dat is nergens voor nodig! Daarom zetten wij die eerste stap. Figuurlijk met ons sparringabonnement en ook letterlijk door naar u toe te komen. Wij geloven namelijk dat het ook in ons vak heel belangrijk is dat er een persoonlijke klik is, dat onze cliënten weten wat ze van ons kunnen verwachten en erop durven en willen vertrouwen dat wij hun problemen zullen oplossen. Ook voor u is het belangrijk dat u van ons krijgt wat u verwacht. En omdat wij het essentieel vinden naar het totale plaatje te kijken vinden wij het fijn om u in uw werkomgeving te zien en te horen waar u zoal tegenaan loopt. Wij komen graag vrijblijvend naar u toe voor een kennismakingsgesprek.

Contact

Bel ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak of vul ons formulier in voor een halfuur kosteloos advies binnen 24 uur.

Jan Floris Holsteijn

Jan Floris Holsteijn

Advocaat & Mediator

Janfloris@qisolute.nl

06 - 50 66 71 29

Bastiaan Meijer

Bastiaan Meijer

Advocaat

Bastiaan@qisolute.nl

06 - 17 33 55 15

Senna Asbai

Senna Asbai

Juridisch medewerkster

Senna@qisolute.nl

Juliet van Dijk

Juliet van Dijk

Juridisch medewerkster

Juliet@qisolute.nl

 

Telefoonnummer kantoor: 071-516 48 88

Algemeen e-mailadres: info@qisolute.nl