Aandeelhoudersovereenkomst laten nakijken of opstellen

Aandeelhoudersovereenkomst

Leg afspraken met uw medeaandeelhouder(s) duidelijk vast in een aandeelhoudersovereenkomst en voorkom daarmee problemen.

Vul voor een gratis halfuur advies dit formulier in of bel ons op: 071-5164888

Als ondernemer wilt u conflicten en energie vretende meningsverschillen met uw medeaandeelhouder(s) vermijden.

Toch ontstaan er regelmatig situaties waarin belangen uit elkaar kunnen gaan lopen. Wat moet er bijvoorbeeld gebeuren als de besluitvorming vastloopt omdat een langdurig zieke aandeelhouder zijn aandelen niet af wil staan? Of als er onenigheid is over de keuze tussen dividend uitkeren of investeren. Hoe wordt de prijs van aandelen bepaald als een aandeelhouder uittreedt?

Met heldere afspraken in een aandeelhoudersovereenkomst wordt onnodig juridisch getouwtrek voorkomen. Wij bieden een heldere juridische analyse en hebben een scherpe kijk op wat er tussen de mensen speelt, want geen enkel conflict is alleen zakelijk.

Qisolute Advocaten: ruime ervaring met het opstellen en beoordelen van aandeelhoudersovereenkomsten

Een contract opgesteld door de advocaten van Qisolute betekent zekerheid. Daarin wordt uw belang nu en dat wat te verwachten valt meegewogen. Uw belangen zijn daarmee gewaarborgd en impasses in de toekomst worden voorzien en voorkomen. Wat met veel moeite wordt opgebouwd gaat snel teniet als de samenwerking hapert en de onderneming stagneert. Een aandeelhoudersovereenkomst is maatwerk, want een eenmalige investering in een goed contract bespaart later veel zorgen, tijd en geld. Goed ondernemen wil ook zeggen rekening houden met negatieve scenario’s. Wij hebben daar ervaring mee en dekken risico’s af in de aandeelhoudersovereenkomst.

In een procedure tussen aandeelhouders komen wij voor u op

De aandeelhoudersovereenkomst en de statuten spelen in een procedure een belangrijke rol. Houdt uw medeaandeelhouder zich niet aan de afspraken, dan is snel ingrijpen nodig. Onze uitdaging is altijd op basis van constructief overleg tot een oplossing te komen.
Wij begrijpen wat uw belangen zijn, maar wat telt er zwaar voor de ander? Blijkt men niet bereid met uw redelijke belang rekening te houden, dan staan wij hard en doeltreffend voor uw belangen, zo nodig in een procedure.

Heeft u vragen over (het laten opstellen van) een aandeelhoudersovereenkomst? Bel ons of vul ons formulier in voor een half uur kosteloos advies.

Jan Floris Holsteijn

Jan Floris Holsteijn

Advocaat & Mediator

Janfloris@qisolute.nl

06 - 50 66 71 29

Bastiaan Meijer

Bastiaan Meijer

Advocaat

Bastiaan@qisolute.nl

06 - 17 33 55 15

Senna Asbai

Senna Asbai

Juridisch medewerkster

Senna@qisolute.nl

Juliet van Dijk

Juliet van Dijk

Juridisch medewerkster

Juliet@qisolute.nl

 

Telefoonnummer kantoor: 071-516 48 88

Algemeen e-mailadres: info@qisolute.nl